Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

NA DOSEGU ROKE

Popolnoma nov dvokraki volanski obroč združuje najpomembnejše kontrolnike, tako da so ti vedno na dosegu roke. V različici SCOUTLINE so volan, vrh prestavne ročice in ročne zavore serijsko oblečeni v usnje.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

PROSTOR IN SLOG

Ambientalna osvetlitev, ki je na voljo v bakreni in dodatno še v beli barvi, doda svojstven pridih prepoznavni notranjosti tega modela. Dodane so številne funkcije, ki so značilne za različico SCOUTLINE, vključno z dekorjem armaturne plošče v barvi jesenovine ali, po izbiri, s temno brušenim. Obloga strehe je lahko siva ali po izbiri tudi črna.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

POHODITE JIH

Pedala iz nerjavečega jekla zaokrožajo notranjost avtomobila. Ob tem pa naredijo prostor za voznikove noge tudi optično bolj zanimiv, saj se njihova barva ujema z drugimi kromiranimi elementi v notranjosti. Opremljeni so z gumijastimi vstavki, zato noga z njih nikoli ne zdrsne.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran