Modeli

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE Povezljivost

NAJSODOBNEJŠI INFOTAINMENT SISTEMI

Izbirate lahko med tremi najsodobnejšimi infotainment sistemi z zasloni od 6,5 do 9,2 palca. Vrhunski sistem Amundsen omogoča 3D navigacijo, sistem ŠKODA Connect, upravljanje z gestami, besedilna sporočila, spletne radijske postaje in trgovino za dopolnitev podatkovnih paketov ali nalaganje aplikacij. Dodati je mogoče še dostopno točko Wi-Fi ali pa 405 W ŠKODA zvočni sistem.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE Povezljivost

SPLETNE STORITVE ŠKODA CONNECT

Nova generacija spletnih storitev ŠKODA Connect omogoča spletne navigacijske in informacijske storitve, možnost upravljanja izbranih funkcij vozila na daljavo s pametnim telefonom in interakcijo z izbranim servisnim centrom ŠKODA na daljavo. Klic v sili ali eCall, ki v nesreči samodejno pokliče reševalce, je ključni del tega sistema.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE Povezljivost

NAJBOLJŠI PRIJATELJ VAŠEGA TELEFONA

Takoj ko sedete za volan, se že znajdete v neposrednem stiku s svojim avtomobilom in z vsem svetom. Prostor za shranjevanje telefona (Phone Box) na sredinski konzoli skrbi za brezžično polnjenje vašega pametnega telefona (standard Qi) in omogoča klicanje, tudi ko je signal šibek. SmartLink + vam omogoča povezavo (tudi brezžično) med vašim pametnim telefonom in infotainment sistemom prek Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink® sistemov. Za kabelske povezave so na voljo tri osvetljene USB-C reže spredaj in še dve za potnike zadaj.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran