Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE Povezljivost

NAJSODOBNEJŠI INFOTAINMENT SISTEMI

Izbirate lahko med tremi najsodobnejšimi infotainment sistemi z zasloni od 6,5 do 9,2 palca. Vrhunski sistem Amundsen omogoča 3D navigacijo, sistem ŠKODA Connect, upravljanje z gestami, besedilna sporočila, spletne radijske postaje in trgovino za dopolnitev podatkovnih paketov ali nalaganje aplikacij. Dodati je mogoče še dostopno točko Wi-Fi ali pa 405 W ŠKODA zvočni sistem.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE Povezljivost

SPLETNE STORITVE ŠKODA CONNECT

Nova generacija spletnih storitev ŠKODA Connect omogoča spletne navigacijske in informacijske storitve, možnost upravljanja izbranih funkcij vozila na daljavo s pametnim telefonom in interakcijo z izbranim servisnim centrom ŠKODA na daljavo. Klic v sili ali eCall, ki v nesreči samodejno pokliče reševalce, je ključni del tega sistema.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE Povezljivost

NAJBOLJŠI PRIJATELJ VAŠEGA TELEFONA

Takoj ko sedete za volan, se že znajdete v neposrednem stiku s svojim avtomobilom in z vsem svetom. Prostor za shranjevanje telefona (Phone Box) na sredinski konzoli skrbi za brezžično polnjenje vašega pametnega telefona (standard Qi) in omogoča klicanje, tudi ko je signal šibek. SmartLink + vam omogoča povezavo (tudi brezžično) med vašim pametnim telefonom in infotainment sistemom prek Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink® sistemov. Za kabelske povezave sta na voljo dve osvetljeni USB-C reži spredaj in še dve za potnike zadaj.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran