Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Prostorni predali

JUMBO BOX

Jumbo box je praktičen predal za shranjevanje, ki je nameščen v nastavljivem naslonjalu za roke med prednjima sedežema in tako zlahka dosegljiv tako vozniku kot sovozniku.

Prostorni predali

PREDAL ZA OČALA

Predalček za očala nad vzvratnim ogledalom lahko uporabite za shranjevanje sončnih očal ali očal za branje. V namenskem žepu so zaščitena pred poškodbami in vedno na dosegu roke.

Prostorni predali

PROSTOR ZA 1,5-LITRSKE PLASTENKE V PREDNJIH VRATIH

Eno izmed številnih domiselnih držal za steklenice je priročno nameščeno v sprednjih vratih in ima prostor za 1,5-litrsko steklenico.

Prostorni predali

PROSTOR ZA 1,5-LITRSKE PLASTENKE V ZADNJIH VRATIH

Poleg velikega prostora za shranjevanje steklenice z vodo v sprednjih vratih je tudi v zadnjih vratih dovolj prostora, ki je oblikovan tako, da varno sprejme 1,5-litrske plastenke.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran