Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Pametno zasnovan prtljažnik

PRILAGODLJIVO DVOJNO DNO PRTLJAŽNIKA

Prilagodljivo dvojno dno prtljažnika ima dva različna položaja in vam omogoča, da prtljažnik razdelite. Preprosto izvlecite nakladalno dno in ga postavite v spodnji položaj. Sistem zagotavlja udoben prostor za shranjevanje.

Pametno zasnovan prtljažnik

DVOJNA OBLOGA

Na eni strani je praktična in enostavno pralna površina, na drugi elegantna tekstilna preproga. Oblogo lahko preprosto obrnete, tako da dobite površino, primerno za trenutne potrebe.

Pametno zasnovan prtljažnik

SISTEM ZADRŽEVALNIH MREŽ

Zahvaljujoč pametno zasnovanemu sistemu mrežic, kavljev in polic v prtljažniku ni treba iskati kompromisa med okretnostjo in praktičnostjo. Mrežice s pritrdilnimi kavlji preprečujejo premikanje manjših predmetov. Veseli jih boste, ko boste šli po nakupih ali ko boste prevažali športno opremo.

Pametno zasnovan prtljažnik

KLJUKE V PRTLJAŽNIKU

Za prilagodljivost in uporabnost prtljažnika v modelu KAMIQ imata zasluge tudi dve močni kljuki na obeh straneh. Zasnovani sta za obešanje predmetov oziroma prtljage, ki bi bila sicer nestabilna ali se ne bi prilegala obliki prtljažnika.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran