Modeli
Meni

Novi Kodiaq

Samozavesten, eleganten SUV, bogato opremljen z najsodobnejšo tehnologijo

Sprednja maska s horizontalnim svetlobnim trakom in matričnimi žarometi nove generacije TOP LED ustvarjajo edinstven svetlobni podpis.

Robusten videz poudarjajo kolesa z do 20-palčnimi platišči, izrazito oblikovan pokrov motornega prostora in črni mat plastični elementi.

Napredni asistenčni sistemi pomoči vozniku, sodobna tehnologija in bogat nabor funkcij udobja so razlog za to, da je model Kodiaq odlična izbira.

Za zadkom in rdečim pasom, ki povezuje zadnje luči, se nahaja darežljivih 910 litrov prtljažnega prostora.

Glasovno upravljanje, multifunkcijski volan in 3 pametni izbirni gumbi pod zaslonom infotainment sistema - nadzor nad avtomobilom še nikoli ni bil bolj preprost.

Ergonomski masažni sedeži, certificirani s strani AGR, in tripodročna klimatska naprava poskrbijo, da vam bo vedno udobno, ne glede na to, kam greste.

Hitro brezžično polnjenje in hlajenje za dva telefona ter priključki USB-C so le del vsega, kar omogoča povezljivost pri modelu Kodiaq.

Prilagajanje potrebam vaše družine ali prijateljev ni problem: na voljo so tri sedežne vrste in obilo prostora za shranjevanje.

Financiranje

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

Športen dizajn s karakterjem

Z jasnimi, elegantnimi linijami v kombinaciji z značilnim svetlobnim podpisom, črnimi mat plastičnimi elementi in platišči premera do 20 palcev je Kodiaq robusten, hkrati pa dinamičen in eleganten avtomobil brezčasnegavideza.

Darežljivo prostorna in inovativna notranjost

Velika družina? Veliko prijateljev? Ni problema. Kodiaq ne ponuja le obilice prostora za do sedem potnikov, temveč tudi najsodobnejšo tehnologijo, neskončne možnosti povezljivosti in številne inovativne rešitve.

Nova dimenzija udobja, ne glede na situacijo

Poleg obilice prostora v notranjosti ponuja Kodiaq številne funkcije udobja, ki vas bodo razvajale med vsako vožnjo. Masažni sedeži in tripodročna klimatska naprava bodo poskrbeli, da na cilj nikoli več ne boste prispeli utrujeni.

Varnost na prvem mestu

Brezčasen dizajn in udobje sta fantastični lastnosti, vendar je med vožnjo najpomembnejša naša varnost in varnost tistih okoli nas. Do 9 varnostnih blazin, vrsta naprednih sistemov za pomoč vozniku in sistem eCall so razlogi za to, da je Kodiaq varno vozilo v vsaki situaciji.

Najnovejša tehnologija na dosegu roke

Ne bodite skromni, ko gre za vaš novi avto. Kodiaq je bogato opremljen z najnovejšimi tehnologijami, zaradi katerih bo lahko vaš odličen spremljevalec tako na asfaltni cesti kot na makadamu in zahtevnejših terenih.

Najbolj napredni sistemi pomoči vozniku

Travel Assist delno prevzame nadzor nad avtomobilom, da vam olajša vožnjo.
Parkiranje še nikoli ni bilo lažje. Samo pritisnite pravi gumb ali se dotaknite svojega pametnega telefona.
Najsodobnejši sistemi za vašo varnost na poti.
LED osvetlitev, vodilna v avtomobilski industriji, zagotavlja odlične zmogljivosti in koristne varnostne funkcije.

Ostanite povezani tudi med vožnjo

Napredna povezljivost modela Kodiaq vam bo olajšala vsakodnevno uporabo avtomobila in vam zagotovila vso podporo, ki jo potrebujete, da boste pravočasno in udobno prispeli na cilj.

Paket Assisted Drive

Naj bo vaša vožnja še bolj udobna z adaptivnim/predvidljivim tempomatom in drugimi koristnimi funkcijami.

Paket Assisted Drive Plus

Ta paket razširja funkcionalnosti paketa Assisted Drive in vključuje dodatne funkcije, ki ne poenostavljajo le vožnjo, ampak tudi parkiranje.

Paket Performance

Ne glede na to, ali si želite bolj odzivno ali pač udobnejšo vožnjo, bo ta paket zadovoljil vse vaše potrebe in pričakovanja.

Paket Light & View

Si želite izjemno vidljivost ne glede na okoliščine? S TOP LED sprednjimi in zadnjimi lučmi ter matrično funkcijo s tem ne bo težav.

Paket Light & View Plus

Paket Light & View Plus vključuje mrežo hladilnika, ki je opcijsko osvetljena s 14 svetlobnimi elementi, ki tvorijo svetlobni pas med žarometoma. To daje vašemu avtomobilu privlačen svetlobni podpis.

Paket Simply Clever Family

Naj bo vaši družini in prijateljem varneje in bolj udobno s pomočjo številnih praktičnih rešitev Simply Clever ter z bočnimi varnostnimi blazinami zadaj.

Paket Simply Clever Cargo

Se nenehno ukvarjate s tem, kam v avtu bi lahko pospravili nakupovalne vrečke in druge predmete? Ta paket je popolna rešitev za vas.

Paket krom

Izstopajte iz množice in dajte svojemu avtomobilu še bolj prepoznaven videz.

Paket Technology 13"

Če radi nenehno odkrivate nove kraje, vam bo 13-palčni infozabavni sistem z navigacijo pomagal, kamorkoli že greste.

Paket Technology 13" Plus

Ne pustite, da bi vas med vožnjo kaj motilo - s projicirnim zaslonom, prikazom na vetrobranskem steklu, boste vse, kar potrebujete, videli neposredno pred vami.

Paket Zima

Poslovite se od strganja ledu s stekel med zimskimi meseci! S tem paketom se boste dejansko lahko veselili snega in mraza.

Paket Convenience

Električno nastavljiv voznikov sedež je le eden od sestavnih delov tega paketa, ki se ga boste zlahka navadili.

Paket Convenience Plus

Udobno se namestite in uživajte v svojih najljubših skladbah. Zvočni sistem Canton bo dvignil vaše glasbene užitke na povsem novo raven.

Ostale možnosti

Poleg teh paketov lahko izbirate med različnimi samostojnimi funkcijami, da bo vožnja z vašim Kodiaqom še boljše doživetje.

Dimenzije

Se sprašujete, kaj še zmore Kodiaq? Preberite podrobne tehnične specifikacije tega modela.

Več

Ne želite čakati na svoj novi avto? Preverite takoj dobavljiva vozila Škoda Kodiaq! 

Tu boste našli bogato opremljene avtomobile po ugodni ceni, ki si jo lahko s financiranjem Škoda Bon 3% takoj znižate še za 3 % njegove prodajne vrednosti.

Katalog Škoda Kodiaq

Vse podrobne informacije o novem modelu Škoda Kodiaq najdete v katalogu, ki si ga lahko prenesete s povezave spodaj.