Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB COMBI iV Pogonski sklop

POPOLNA KOMBINACIJA

ŠKODA SUPERB COMBI iV uporablja napredno hibridno tehnologijo, ki združuje konvencionalni bencinski motor 1.4 TSI s 115 kW in električni motor s 85 kW. Ponuja tako električni kot hibridni način delovanja in tako združuje oba motorja. Li-on baterija z zmogljivostjo 13 kWh je nameščena v dnu avtomobila pred zadnjo osjo.

ŠKODA SUPERB COMBI iV Pogonski sklop

ODGOVORNA DINAMIKA

S svojo priključnohibridno tehnologijo ponuja SUPERB COMBI iV okolju prijazno mobilnost brez negativnega vpliva na odzivnost. Pogonski sistem, ki združuje bencinski in električni motor, zagotavlja največjo sistemsko moč 160 kW in navor do 400 Nm. Vse to z emisijami CO2 pod 35 g/km.

ŠKODA SUPERB COMBI iV Pogonski sklop

DVIGNITE NEKAJ E-HRUPA

Generator zvoka E-noise je vgrajen v sprednjem delu vozila, tako da lahko s tem pešce in kolesarje opozori, da se jim ŠKODA SUPERB COMBI iV približuje v električnem načinu vožnje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran