Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

ŠKODA SUPERB COMBI iV Inovativni elementi

DISKRETNI PIONIR

Videz modela SUPERB COMBI iV je takorekoč enak konvencionalni različici. Preoblikovana maska je skoraj popolnoma zaprta in pod pokrovom skriva polnilno vtičnico. Oznaka iV na prtljažniku označuje poseben pogon. 17-palčna aluminijasta platišča Stratos so del serijske opreme.

ŠKODA SUPERB iV Inovativni elementi

TAKŠEN, KOT STE SI GA ŽELELI

Videz in oprema notranjosti odražajo modelsko različico ali raven opreme, ki ste jo izbrali, pa naj bo to udobni Style, izjemno opremljeni Laurin & Klement ali atletski SportLine. V notranjosti vozila so serijski barvni zaslon Maxi DOT, zaščite pragov sprednjih in zadnjih vrat ter dodatna stikala za izbiro načina E in SPORT ter za prezračevanje rezervoarja.

ŠKODA SUPERB COMBI iV Inovativni elementi

NAPREDNA POVEZLJIVOST

V primerjavi z običajnimi različicami modela SUPERB COMBI vam SUPERB COMBI iV ponuja najnovejše infotainment sisteme tretje generacije z naprednimi funkcijami. Vgrajeni sistem eSIM zagotavlja, da ste vedno povezani s spletom in z novimi storitvami za oddaljeni dostop. ŠKODA Connect omogoča nadzor polnjenja baterije ali vklop klimatske naprave pred vožnjo na daljavo s pametnim telefonom.

ŠKODA SUPERB COMBI iV Inovativni elementi

POSEBNE FUNKCIJE

Druge standardne funkcije modela SUPERB COMBI iV vključujejo izbor voznega načina Driving Mode Select in polnilni kabel za polnjenje iz 220 V omrežja. Ekskluzivna izbirna oprema vključuje polnilni kabel Mode 3 za hitrejše polnjenje, zvočni sistem ŠKODA in asistenčne sisteme za pomoč vozniku.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran