Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB COMBI iV Prtljažnik

PRENOSNA LED SVETILKA

ŠKODA SUPERB je na voljo s snemljivo LED svetilko v prtljažniku. Prav pride večkrat, kot si morda mislite.

ŠKODA SUPERB COMBI iV Prtljažnik

VIRTUALNI PEDAL

S polnimi rokami je prtljažnik težko odpreti prtljažnik, mar ne? Zato preprosto premaknite nogo v bližino senzorja pod odbijačem in vrata se bodo samodejno odprla. Ta funkcija odpiranja deluje s senzorjem na spodnjem delu zadnjega odbijača.

ŠKODA SUPERB COMBI iV Prtljažnik

POLICA ZA ODLAGANJE OBLEK

Kam bi odložili plašč, jakno ali dežnik? Polica pod pokrovom prtljažnika ponuja prostor za vse te stvari, da lahko tako ostanejo čiste in urejene.

ŠKODA SUPERB COMBI iV Prtljažnik

ELEKTRIČNA PRTLJAŽNA VRATA

Prtljažna vrata modela ŠKODA SUPERB lahko opcijsko odpirate s pritiskom na stikalo ob voznikovem sedežu, z daljinskim upravljalnikom na ključu, s pritiskom na stikalo na prtljažnih vratih ali potegom kljuke na prtljažnih vratih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran