Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB COMBI SPORTLINE Prilagodljive luči

MATRIČNI ŽAROMETI

Z uporabo kamere na vzvratnem ogledalu, ki zazna vire svetlobe iz prihajajočih vozil, matrična funkcija polnih LED žarometov v realnem času zastre porazdelitev svetlobe dolgega snopa s posamezno priključljivimi LED čipi na vsakem žarometu. Rezultat je popolnoma osvetljena cesta pred vami in večja varnost.

ŠKODA SUPERB COMBI SPORTLINE Prilagodljive luči

POLNI LED MATRIČNI ŽAROMETI

Najsodobnejši žarometi z LED diodami za vse funkcije in dodatno vrhunska matrična funkcija za dolgi snop.

ŠKODA SUPERB COMBI SPORTLINE Prilagodljive luči

POLNE LED ZADNJE LUČI Z DINAMIČNIM ZADNJIM SMERNIKOM

Polne LED zadnje luči vključujejo diode za vse funkcije. Njihova posebnosti sta kromirana letev po celotni širini prtljažnih vrat in zapeljivi dinamični zadnji smernik.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran