Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB COMBI Oblika

ČUDOVITA SILHUETA

Vsestranski dinamični videz je rezultat izjemno dodelane dolge medosne razdaje, skrajšanega sprednjega previsa, energične strešne linije in poševno prirezanega zadnjega stekla, ki se vizualno skoraj spogleduje s kupejevsko kombijevsko linijo.

ŠKODA SUPERB COMBI Oblika

PREPOZNAVEN IN DINAMIČEN

Natančen, pristen, dinamičen - videz sprednjega dela modela ŠKODA SUPERB COMBI zdaj zaznamujejo preoblikovana maska hladilnika, polni LED matrični žarometi in v celoti spremenjen odbijač s serijskimi LED meglenkami.

ŠKODA SUPERB COMBI Oblika

MOČAN IN ČVRST

Več širine, odločnejša drža, večja izrazitost. Novi SUPERB COMBI je drzno prirezan, izrazit in impresiven. Zadnjemu delu naše admiralske ladje smo dodali preoblikovane polne LED luči z dinamičnimi smerniki in nanj izpisali ime ŠKODA, ki nadomešča logotip. Ime znamke je poudarjeno z elegantno kromirano letvijo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran