Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB COMBI Varnost

SUPERB Z NAJBOLJŠO OCENO 5 ZVEZDIC

Model ŠKODA SUPERB COMBI je na preizkusnih trčenjih Euro NCAP dosegel najvišjo oceno 5 zvezdic in s tem potrdil visoke standard varnosti vseh modelov ŠKODA.

ŠKODA SUPERB COMBI Varnost

KDO VAS VARUJE NA POTI?

Za večjo varnost je tu celoten nabor asistenčnih sistemov. S prenovo modela SUPERB COMBI so na voljo najsodobnejše inovacije, denimo predvidljiva zaščita pešcev (Predictive Pedestrian Protection) za sistema Front Assist in Side Assist z dosegom do 70 m.

ŠKODA SUPERB COMBI Varnost

ZRAČNE BLAZINE IN ZAŠČITA PRED TRČENJEM

Do devet zračnih blazin zagotavlja popolnoma uglašeno delovanje s tritočkovnimi samodejnimi varnostnimi pasovi in vzglavniki pri zaščiti voznika in potnikov pred poškodbami.

ŠKODA SUPERB COMBI Varnost

KLIC V SILI

Online storitve sistema ŠKODA Connect zagotavljajo aktualne informacije, oddaljen dostop do avtomobila in povezavo s servisnim centrum ŠKODA na daljavo. Del sistema je funkcija klica v sili, ki ga aktivirate z rdečim stikalom na stropu, v primeru nesreče pa samodejno vzpostavi stik z intervencijskimi službami.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran