Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB COMBI Tehnologija

ZMOGLJIVI MOTORJI

ŠKODA SUPERB COMBI ima pod pokrovom dovolj moči, da se lahko varno soočite z vsako situacijo, ne glede na to, ali prehitevate ali hitro menjavate vozne pasove. Najmočnejši motor, 2.0 TSI 4 × 4, zagotavlja moč 200 kW in navor do 350 Nm. Vrhunski dizelski motor razvije 140 kW in celo 400 Nm navora. Vsi motorji so izjemni glede porabe goriva in izpolnjujejo najnovejše standarde glede izpustov.

ŠKODA SUPERB COMBI Tehnologija

MENJALNIK DSG

Večina motorjev modela SUPERB COMBI ima samodejni menjalnik - DSG. DSG je samodejni menjalnik z dvema neodvisnima goniloma in sklopkama. Njegova glavna prednost je zmožnost hitrega in gladkega menjavanja prestav, pri čemer se ohranja nizka poraba goriva.

ŠKODA SUPERB COMBI Tehnologija

ŠTIRIKOLESNI POGON

Najmočnejše bencinske in dizelske izvedbe so na voljo s pogonom na vsa kolesa. Sistem štirikolesnega pogona z elektronsko krmiljeno večploščno sklopko v milisekundah zaznava že najmanjše spremembe pod kolesi. To izboljšuje upravljanje in povečuje varnost.

ŠKODA SUPERB COMBI Tehnologija

DINAMIČNI NADZOR PODVOZJA Z IZBIRO VOZNEGA NAČINA

Za kar največji užitek v vožnji je SUPERB COMBI opremljen z dinamičnim nadzorom podvozja, ki vključuje izbiro načina vožnje. Na voljo je več načinov, ki spremenijo tako togost blažilnikov kot tudi druge nastavitve vozila. Preobrazba avtomobila iz udobnega in sproščenega načina v dinamičnega športnika je preprosta kot pritisk na stikalo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran