Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB COMBI Prtljažnik

PRENOSNA LED SVETILKA

ŠKODA SUPERB COMBI je na voljo s snemljivo LED svetilko v prtljažniku. Prav pride večkrat, kot si morda mislite.

ŠKODA SUPERB COMBI Prtljažnik

NASTAVLJIVO DVOJNO DNO PRTLJAŽNIKA

Nastavljivo dvojno dno omogoča razdelitev prtljažnega prostora v več položajev in širok izbor transportnih možnosti.Nakladalno dno lahko enostavno izvlečete in ga namestite v nižji položaj. S tem sistemom lahko uredite priročne odlagalne prostore in manjše predmete pod dnom namestite tako, da med prevozom ne drsijo naokoli.

ŠKODA SUPERB COMBI Prtljažnik

PRILAGODLJIVI ORGANIZATOR

Opcijski prilagodljvi organizator lahko dokupite k dvojnemu prtljažnemu dnu. Njegova naloga je zaščita prtljage in preprečevanje njenega drsenja med vožnjo.

ŠKODA SUPERB COMBI Prtljažnik

PREKRIVNA POLICA

Kam boste odložili vaš plašč, suknjič ali dežnik? Na spodnji strani police je prostor za garderobo, ki jo tako ohranite čisto in suho.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran