Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Prvi priključni hibrid z električnim dosegom do 62 km

NOVI SUPERB iV

ŽE V PRODAJI.

 

ŠKODA SUPERB iV

PREDSTAVLJAMO POGONSKI SKLOP PRIKLJUČNEGA HIBRIDA

Pokrov motorja modela ŠKODA SUPERB iV skriva napreden priključnohibridni pogonski sklop, ki združuje najboljše iz sveta električnih in konvencionalnih motorjev ter tako zagotavlja ekološko sprejemljivo in dinamično vožnjo.

ŠKODA SUPERB iV

ŽIVETI V iV SLOGU

Tiha in po mestu v celoti brezemisijska vožnja, hkrati pa spodobnih nekaj sto kilometrov dosega za udobne daljše poti. Drži, brezskrbno in hkrati uvidevno je mogoče uživati v življenju z modelom SUPERB iV.

ŠKODA SUPERB iV

POVEŽITE SE Z INOVACIJAMI

Vgrajeni hibridni pogon iV je na voljo s štirimi paketi opreme oziroma različicami, med katerimi lahko izbirate: Ambition, Style, L&K in SportLine.

ŠKODA SUPERB iV

SPOZNAJTE SVET E-MOBILNOSTI

E-mobilnost je tu. Vam kot lastniku elektrificiranega vozila ŠKODA prinaša številne ugodnosti: subvencije pri nakupu, nižji davek na motorna vozila in oprostitev plačila nadomestila za uporabo cest. Prepričajte se sami.

SIMPLY CLEVER TEHNOLOGIJA

Vrhunski svetlobni sistemi, da boste optimalno “videli in bili videni”.
Vozite udobno v harmoniji s prometom.
Vrhunski asistenčni sistemi za vašo varnost na poti.
Parkiranje in vožnja priklopnika vzvratno bosta lažja z ekskluzivnimi sistemi za pomoč vozniku.

ZADNJA GENERACIJA INFOTAINMENT SISTEMOV

SUPERB iV je pionir povezljivosti med modeli SUPERB. Omogoča vam, na primer, da z uporabo pametnega telefona polnite baterijo vozila na daljavo.

VARNOST BREZ KOMPROMISOV

Model ŠKODA SUPERB je na preizkusnem trčenju Euro NCAP dobil najvišjo oceno 5 zvezdic.

REVIJA SIMPLY CLEVER

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo