Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Živeti v slogu iV

NAJBOLJŠE IZ OBEH SVETOV

Z združevanjem prednosti električnih in konvencionalnih pogonov boste vsakič doživeli popolno vožnjo. Za vožnjo v mestu v tišini in udobju uporabite električni pogon z WLTP preverjenim dosegom do 56 km, in to popolnoma brez emisij. Pri daljših poslovnih poteh, izletih zunaj mesta ali na počitnicah pa boste cenili bencinski motor in 50-litrski rezervoar, ki omogočata doseg do 930 km.

Živeti v slogu iV

PRILAGODLJIVO POLNJENJE

Izraz »priključni hibrid« pove, da je mogoče baterijo modela SUPERB iV napolniti iz električnega omrežja po priključitvi polnilnega kabla, pa naj bo to doma, na delovnem mestu ali v nakupovalnem središču, bodisi preko gospodinjske vtičnice ali preko močne stenske polnilnice za hitrejše polnjenje. Prazno baterijo je s 3,6 kW stenskim polnilnikom mogoče napolniti v 3 urah in 30 minutah. Druga možnost je polnjenje med vožnjo ali ohranjanje ravni napolnjenosti akumulatorja s pomočjo bencinskega motorja in spreminjanjem zavorne energije v električno.

Živeti v slogu iV

PRIPRAVLJEN NA VSAKO ŽELJO

Standardna izbira voznih programov (Driving Mode Select) ponuja tri dodatne nove načine. S pritiskom na gumb E-mode se motor avtomobila napaja izključno z elektriko. V načinu HYBRID računalnik samodejno uravnava interakcijo med bencinskim in električnim motorjem. Če pritisnete gumb dinamičnega načina SPORT, vam avtomobil ponudi največjo moč 160 kW.

Živeti v slogu iV

PROSTOR ZA VSE POMEMBNO

Kljub vgradnji akumulatorja pred zadnjo osjo ostaja ŠKODA SUPERB iV impresiven avtomobil z izjemnim udobjem za vse potnike in velikim prtljažnim prostorom. Prostor za kolena potnikov zadaj je velikodušno odmerjen in znaša 158 mm. Prostornina prtljažnika znaša 485 litrov in ponuja tudi izjemno praktičnost ter uporabnost z enostavnim dostopom.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran