Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Živeti v slogu iV

NAJBOLJŠE IZ OBEH SVETOV

Z združevanjem prednosti električnih in konvencionalnih pogonov boste vsakič doživeli popolno vožnjo. Za vožnjo v mestu v tišini in udobju uporabite električni pogon z WLTP preverjenim dosegom do 62 km, in to popolnoma brez emisij. Pri daljših poslovnih poteh, izletih zunaj mesta ali na počitnicah pa boste cenili bencinski motor in 50-litrski rezervoar, ki omogočata doseg do 930 km.

Živeti v slogu iV

PRILAGODLJIVO POLNJENJE

Izraz »priključni hibrid« pove, da je mogoče baterijo modela SUPERB iV napolniti iz električnega omrežja po priključitvi polnilnega kabla, pa naj bo to doma, na delovnem mestu ali v nakupovalnem središču, bodisi preko gospodinjske vtičnice ali preko močne stenske polnilnice za hitrejše polnjenje. Prazno baterijo je s 3,6 kW stenskim polnilnikom mogoče napolniti v 3 urah in 33 minutah. Druga možnost je polnjenje med vožnjo ali ohranjanje ravni napolnjenosti baterije s pomočjo bencinskega motorja in spreminjanjem zavorne energije v električno.

Živeti v slogu iV

PRIPRAVLJEN NA VSAKO ŽELJO

Standardna izbira voznih programov (Driving Mode Select) ponuja tri dodatne nove načine. S pritiskom na gumb E-mode se motor avtomobila napaja izključno z elektriko. V načinu Hybrid računalnik samodejno uravnava interakcijo med bencinskim in električnim motorjem. Če pritisnete gumb dinamičnega načina SPORT, vam avtomobil ponudi največjo moč 160 kW.

Živeti v slogu iV

PROSTOR ZA VSE POMEMBNO

Kljub vgradnji akumulatorja pred zadnjo osjo ostaja ŠKODA SUPERB iV impresiven avtomobil z izjemnim udobjem za vse potnike in velikim prtljažnim prostorom. Prostor za kolena potnikov zadaj je velikodušno odmerjen in znaša 158 mm. Prostornina prtljažnika znaša 485 litrov in ponuja tudi izjemno praktičnost ter uporabnost z enostavnim dostopom.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran