Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB iV Povezljivost

NAJSODOBNEJŠI INFOTAINMENT SISTEMI

Izbirate lahko med dvema najsodobnejšima infotainment sistemoma, ki sta opremljena z vgrajenim sistemom eSIM kartice in sta tako vedno povezana s spletom. Standardni 8-palčni infotainment sistem Amundsen ima navigacijo, 2 sprednja USB vmesnika in Bluetooth sistem. Vrhunski 9,2-palčni sistem Columbus doda aktivni informacijski zaslon, 3D navigacijo, nadzor z gestami in prilagodljiv zaslon na dotik. Dodatna oprema vključuje zvočni sistem ŠKODA z 11 zvočniki.

ŠKODA SUPERB iV Povezljivost

SPLETNE STORITVE ŠKODA CONNECT ONLINE

Spletne storitve ŠKODA Connect nove generacije ponujajo spletne navigacijske in informacijske storitve, možnost izbire nadzora vozila na daljavo s pametnim telefonom in interakcijo na daljavo s servisnim centrom ŠKODA po vaši izbiri. Sistem eCall, ki v primeru nesreče samodejno vzpostavi stik z reševalnimi službami, je sestavni del te funkcije.

Odkrijte vse storitve

ŠKODA SUPERB iV Povezljivost

INFOTAINMENT ONLINE

Spletne storitve vam bodo pomagale, da vsakič dosežete svoj cilj varno in udobno. Prek tega paketa storitev prejme infotainment sistem spletne prometne informacije v realnem času, prav tako pa tudi spletne posodobitve zemljevidov, vremenska poročila in informacije o razpoložljivih parkirnih mestih. Na svojem infotainment sistemu lahko preprosto poiščete najbližjo polnilno postajo z vsemi njenimi parametri in aktualnimi cenami.

ŠKODA SUPERB iV Povezljivost

ODDALJEN DOSTOP: POSEBNE STORITVE

Oddaljen dostop, funkcija Sistema ŠKODA Connect, zagotavlja nov način nadzora vašega avtomobila prek povezave s pametnim telefonom. Poleg tega je SUPERB iV dobil tudi dodatne posebne storitve, kot so oddaljen nadzor nad klimatsko napravo ali upravljanje polnjenja na daljavo ter prikaz trenutnega stanja napolnjenosti.

Na svojem infotainment sistemu lahko z lahkoto poiščete najbližjo polnilno postajo z vsemi potrebnimi parametri in najnovejšimi cenami.

ŠKODA SUPERB Povezljivost

VROČA STIKALA

Upravljanje izbranih storitev ŠKODA Connect poteka s stikali v strešnem modulu. Rdeče stikalo na desni je namenjeno klicu v sili in z njim pokličete na pomoč, če ste vpleteni oziroma ste priča resni prometni nesreči. S srednjim stikalom pokličete servis, če pride do okvare. Za več informacij pa je na voljo levo stikalo.

ŠKODA SUPERB Povezljivost

SMARTLINK

SmartLink vam omogoča povezavo med vašim pametnim telefonom in vgrajenim informacijsko zabavnim sistemom prek Apple CarPlay (tudi brezžično), Android Auto in MirrorLink®. Uporabite navigacijski sistem, predvajajte glasbo oziroma podcast prek svojih najljubših aplikacij ali se preprosto ukvarjajte z besedilnimi sporočili in klici.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran