Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB iV Pogonski sklop

IDEALNA KOMBINACIJA

ŠKODA SUPERB COMBI iV uporablja napredno hibridno tehnologijo, ki združuje konvencionalni bencinski motor 1.4 TSI s 115 kW (156 KM) in električni motor s 85 kW (115 KM). Omogoča tako električni kot hibridni način delovanja. Litij-ionska baterija z zmogljivostjo 13 kWh je nameščena v dnu avtomobila pred zadnjo osjo.

ŠKODA SUPERB COMBI iV Pogonski sklop

ZMOGLJIV, A OKOLJU PRIJAZEN

Ko ali če želite vso razpoložljivo moč (160 kilovatov/218 konjskih moči) in navor (400 njutonmetrov), pospeši SUPERB iV do sto kilometrov na uro pospeši v zgolj 7,7 sekunde, saj pri pogonu sodelujeta tako električni motor kot bencinski štirivaljnik TSI s 115 kilovati (156 konjskimi močmi). 

Povprečni izpust CO2 je v hibridnem načinu pod 35 g/km. V električnem načinu je vožnja seveda brez emisij.

ŠKODA SUPERB iV Pogonski sklop

VOŽNJA V TIŠINI

Z modelom SUPERB iV lahko do 62 km prevozite v tišini, s pomočjo elektromotorja. A pri hitrostih pod 20 km/h se zaradi varnosti drugih udeležencev v prometu, predvsem seveda pešcev in kolesarjev, vključi generator e-zvoka, kot to zahtevajo predpisi. 

 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran