Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB iV Prilagodljive luči

MATRIČNI ŽAROMETI

Z uporabo kamere na vzvratnem ogledalu, ki zazna vire svetlobe iz prihajajočih vozil, matrična funkcija polnih LED žarometov v realnem času zastre porazdelitev svetlobe dolgega snopa s posamezno priključljivimi LED čipi na vsakem žarometu. Rezultat je popolnoma osvetljena cesta pred vami in večja varnost.

ŠKODA SUPERB iV Prilagodljive luči

FULL LED MATRIČNI ŽAROMETI

Vrhunski žarometi v različicah Laurin & Klement in SportLine uporabljajo svetleče diode za vse njihove funkcije, poleg tega pa ima dolgi svtlobni snop tudi vrhunsko matrično funkcijo. LED žarometi v opremi Ambition in Style imajo diode za zasenčen in dolg svetlobni snop, pozicijske in dnevne luči.

ŠKODA SUPERB iV Prilagodljive luči

POLNE LED ZADNJE LUČI Z DINAMIČNIMI SMERNIKI

Polne LED zadnje luči v različicah Laurin & Klement in SportLine vsebujejo diode za vsako vlogo. Njihove posebnosti vključujejo kromiran trak, ki poteka preko celotne širine prtljažnih vrat, in privlačne dinamične zadnje smernike. LED zadnje luči z vključenimi zavornimi, vzvratnimi LED svetili in meglenkami, so vključene v opremo Ambition in Style.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran