Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB iV Enostavno parkiranje

TRAILER ASSIST

Bi radi kupili novo prikolico, toda vzvratna vožnja s priklopnikom je za vas nočna mora? Trailer Assist prevzame nadzor in pomaga pri počasni vožnji vzvratno s prikolico. Vse, kar morate storiti, je usmerjati priklopnik v pravo smer, nadzorovati plin in zavoro. Enostavno!

ŠKODA SUPERB iV Enostavno parkiranje

PARKIRNI ASISTENT

Park Assist samodejno vodi avtomobil v prečna parkirna mesta (naprej in nazaj) ter v in iz vzporednih parkirnih mest. Sistem vam pomaga s samodejnim izvajanjem optimalnih premikov volana za parkiranje znotraj označevalnih linij parkirnega prostora. Voznik mora le nadzorovati pedal plina in zavirati.

ŠKODA SUPERB iV Enostavno parkiranje

SISTEM NADZORA PARKIRNE RAZDALJE Z ASISTENTOM MANEVRIRANJA

Sistem opozarja na nevarnost trka z ovirami pri parkiranju, podatke pa dobiva od senzorjev okoli avtomobila, voznih parametrov in kota volana. Da bi se izognili situacijam, ko morda ne boste pravočasno zavirali ne glede na opozorila o razdalji, ima SUPERB iV tudi funkcijo Maneuver Assist, ki ustavi avtomobil, da prepreči trčenje.

ŠKODA SUPERB iV Enostavno parkiranje

VZVRATNA KAMERA

Ko je menjalnik v položaju vzvratne prestave, se vključi kamera na prtljažnih vratih, slika pa se prikaže na zaslonu infotainment sistema. Dinamične vodilne linije na sliki kažejo smer, v kateri bi vozilo šlo s trenutnim položajem volana, ali označijo, kdaj ga je treba obrniti.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran