Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB iV Simply Clever rešitve

ELEKTRIČNA VARNOSTNA KLJUČAVNICA

Vklopite in izklopite ključavnico na zadnjih vratih elektronsko kar z voznikovega sedeža, kadar koli je to pač potrebno.

ŠKODA SUPERB iV Simply Clever rešitve

PREDAL ZA OČALA

Prostor za očala nad vzvratnim ogledalom je uporaben za shranjevanje sončnih očal ali očal za branje. Očala so zaščitena pred poškodbami v namenskem žepu in vedno na dosegu roke.

ŠKODA SUPERB iV Simply Clever rešitve

DRŽALO NA A STEBRIČKU

Najmanjše stvari se vedno najlaže izgubijo. Na primer parkirne kartice in listki. Na srečo ima ŠKODA preprosto rešitev vedno na dosegu roke: Simply Clever držalo na robu vetrobranskega stekla.

ŠKODA SUPERB iV Simply Clever rešitve

VARNOSTNI ODSEVNI BREZROKAVNIKI

Varnostni brezrokavniki so shranjeni nosilcih v vseh vratih, kar omogoča hiter in enostaven dostop do njih, ko jih potrebujete.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran