Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB iV Prostor za vse, kar imate s sabo

JUMBO BOX

Jumbo Box je praktičen predal za shranjevanje. Ima več kot 5 litrov prostora, nahaja pa se v nastavljivem naslonjalu za roke med prednjima sedežema. Prostor dopolnjujejo hlajenje, osvetlitev, USB priključek in držalo za tablični računalnik.

ŠKODA SUPERB iV Prostor za vse, kar imate s sabo

HLAJENI PREDAL

Odlična lastnost klimatske naprave je tudi ta, da ohlaja predal pred sovoznikom, zaradi česar je idealen za shranjevanje prigrizkov. Raven hlajenja je mogoče nastavljati, predal pa je tudi osvetljen.

ŠKODA SUPERB iV Prostor za vse, kar imate s sabo

DRŽALI ZA 1.5-LITRSKE STEKLENICE V PREDNJIH VRATIH

V obeh sprednjih vratih sta posebna prostora za shranjevanje polne 1,5-litrske steklenice vode. Tam bo varno nameščena in vedno pripravljena, ko jo boste žejni potrebovali.

ŠKODA SUPERB iV Prostor za vse, kar imate s sabo

DRŽALI ZA 1.5-LITRSKE STEKLENICE V ZADNJIH VRATIH

Poleg velikega prostora za shranjevanje steklenice v sprednjih vratih vam je v zadnjih vratih na voljo dodaten prostor, odlično zasnovan za varno namestitev 1,5-litrske steklenice.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran