Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB SCOUT Oblika

ZNAČILNA OZNAKA

Logotip Scout krasi oba sprednja blatnika, nameščena pod tornado linijo, ki vizualno podaljšuje vozilo. Stransko zaščito dopolnjujejo robustne obrobe kolesnih izrezov in črne plastične bočne letve.

ŠKODA SUPERB SCOUT Oblika

VARNO NAPREJ

Robusten videz sprednjega dela poudarja značilno obarvani sprednji odbijač, ki se nadaljuje v vdelan spojler in srebrno zaščitno oblogo.

ŠKODA SUPERB SCOUT Oblika

POUDARJENA DRŽA

Zadnji odbijač modela SUPERB SCOUT vključuje vgrajeni srebrni difuzor, ki je ob črkah napisa ŠKODA in ozki kromirani letvi še eden od značilnih elementov zadnjega dela modela SUPERB SCOUT.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran