Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB SCOUT Prilagodljive luči

MATRIČNI ŽAROMETI

Ko kamera v vzvratnem ogledalu zazna svetlobni vir nasproti vozečih vozil, matrična funkcija LED žarometov s prilagajanjem posameznih LED elementov v vsakem žarometu zastre porazdelitev dolgega snopa v realnem času. To pripomore k odlični osvetlitvi ceste in večji varnosti.

ŠKODA SUPERB SCOUT Prilagodljive luči

POLNI LED MATRIČNI ŽAROMETI

Sodobni žarometii vse funkcije opravljajo z LED diodami in imajo tudi matrično funkcijo za dolgi snop. Serijski LED žarometi vključujejo diode za zasenčen in dolg snop ter za pozicijske in dnevne luči.

ŠKODA SUPERB SCOUT Prilagodljive luči

POLNE LED ZADNJE LUČI Z DINAMIČNIM SMERNIKOM

Polne LED zadnje luči sestavljajo diode za vse svetlobne funkcije. Posebnost luči je vmesna kromirana letvica, ki skupaj z dinamičnim smernikom poudarja širino zadnjega dela. Serijske LED zadnje luči imajo vdelane diode za pozicijske in zavorne luči ter za zadnje meglenke.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran