Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SUPERB Oblika

IKONIČNI OBLIKOVALSKI JEZIK ZNAMKE ŠKODA

Oblikovalski jezik riše jasne,vpadljive in natančno prečiščene elegantne linije. Izrazit značaj zunanjosti se gladko nadaljuje v notranjosti avtomobila.

ŠKODA SUPERB Oblika

PREPOZNAVEN IN DINAMIČEN

Natančen, pristen, dinamičen - videz sprednjega dela modela ŠKODA SUPERB zdaj zaznamujejo preoblikovana maska hladilnika, polni LED matrični žarometi in v celoti spremenjen odbijač s serijskimi LED meglenkami.

ŠKODA SUPERB Oblika

MOČAN IN ČVRST

Več širine, odločnejša drža, večja izrazitost. Novi SUPERB je drzno prirezan, izrazit in impresiven. Zadnjemu delu naše admiralske ladje smo dodali preoblikovane polne LED luči z dinamičnimi smerniki in nanj izpisali ime ŠKODA, ki nadomešča logotip. Ime znamke je poudarjeno z elegantno kromirano letvijo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran