Modeli

Prtljažnik

PAKET ZADRŽEVALNIH MREŽ

Zahvaljujoč spretno zamišljeni kombinaciji zadrževanih mrež, kljuk in odlagališč v prtljažniku, ni nobene potrebe po sklepanju komropmisov med agilnostjo in praktičnostjo. Sistem mrež s kljukami preprečuje manjšim kosom prtljage nenadzorovano gibanje po prtljažniku med vožnjo. Čvrstim kljukam ob bokih boste hvaležni tudi pri nakupu ali ko boste morali prevažati svojo športno opremo.

Prtljažnik

ELEMENTI ZA PRIČVRSTITEV PRTLJAGE

S temi elemeni je mogoče v prtjažniku enostavno pričvrstiti kartonske škatle in večje kose prtljage. Ti elementi so spravljeni na bokih in ko jih potrebujete jih po želji pričvrstite na dno s pomočjo velkro ježkov. Škatlo potem samo potisnete med te elemente.

Prtljažnik

POLIČKA ZA OBLAČILA

Kam bi odložili vaš plašč, suknjič ali dežnik? Polička pod prEkrivalom prtljažnega prostora ponuja prostor za prtljago, kjer ostanejo stvri pospravljene in čiste.

Prtljažnik

PRILAGODLJIVO PRTLJAŽNO DNO

Prilagodljivo prtljažno dno omogoča, da razdelite prtljažnik v šest različnih položajev z veliko možnih konfiguracij.Enostavno izvlečite prtljažno dno in ga postavite v nižji položaj. Sistem ponuja možnost prilagoditve priročnih odlagalnih prostorov. Navojno prekrivalo prtljažnika in opcijske strešne prtljažne nosilce lahko skupaj pospravite v spodnji del prtljažnika.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj