Modeli

SCOUT lastnosti

NOTRANJOST

Notranjost modela OCTAVIA SCOUT interior je prirejena za vsakdanje ekspedicije. Avtomobil zlahka prepelje pet potnikov. Z notranjo širino 1,449 mm in obiljem prostora za noge na zadnjih sedežih, je potovanje za štiri odrasle udobno tudi na daljših potovanjih.

 

Odločite se lahko za atraktivne Alkantara sedeže v črni ali rjavi barvi s Scout oznako.

SCOUT lastnosti

KOMUNIKACIJA

OCTAVIA SCOUT ima volanski obroč, ki predstavlja nadzorni center v vaših rokah. Izberite vašo najljubšo glasbo, opravite pomemben telefonski klic, brskajte po potovalnem računalniku in še veliko več. Poleg tega je volanski obroč v posebni preobleki in s Scout znakom.

ŠKODA OCTAVIA SCOUT je opremljena s sistemom SmartLink+ - z elegantno povezavo med avtomobilom in pametnim telefonom z uporabo Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate vmesnikov. Ko si zaželite izbrati in poslušati glasbo na vašem pametnem telefonu ali dobivate navigagacijske podatke, se vse to prenese na osrednji zaslon.

SCOUT lastnosti

ORIENTIRANJE

Obvladujete prepoznavanje položaje sonca in ozvedja in veste na kateri strani dreves raste mah?

Tudi, če vam gre vse to dobro od rok, navigacijski multimedijski sistem, Columbus z 9.2" zaslonom na dotik, obvladuje še veliko več nalog, ki vam olajšajo vase ekspedicije. Nastavljajte delovanje klimatske naprave Climatronic, urejajte vašo glasbo, komunicirajte prek telefona, preslikajte vaše mobilne aplikacije na osrednji zaslon Sistema preko sistema SmartLink+, ali spreminjajte nastavitve avtomobila. 

SCOUT lastnosti

PREŽIVETJE V DIVJINI

Dekorativni pokrovi pragov z napisom Scout ščitijo vaš avtomobil in vam izrekajo dobrodošlico v svet avanaturistov družine OCTAVIA.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj