Modeli

Povezljivost

ŠKODA CONNECT: INFOTAINMENT ON-LINE

Paket Infotainment Online ponuja širok izbor storitev kot so prometne informacije, Googlov servis, novice, vremenska napoved, cene goriva in razpoložljivost parkirnih mest.

Povezljivost

ŠKODA CONNECT: KLIC V SILI

Klic v sili (Emergency call) je izjemno pomemben: funkcija se samodejno aktivira ob nesreči, če se sprožijo zdrževalni sistemi, kot na primer zračne blazine. Avtomobil sam vzpostavi telefonsko in podatkovno zvezo s servisnim centrum in tja prenese potrebne informacije.

Povezljivost

SMARTLINK+

SmartLink+ prinaša elegantno povezavo med avtomobilom in pametnim telefonom z uporabo vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate. Če želite poslušati vašo najljubšo glasbo ali dobiti navodila navigacije, vse to se lahko zrcali na osrednji zaslon. SmartGate pa omogoča natančen pregled podatkov o delovanju vozila.

Povezljivost

My ŠKODA App

MyŠKODA je mobilna aplikacija za iOS (Apple) in Android (Google) naprave. Osnovni namen je pomoč strankam ŠKODA AUTO v različnih situacijah povezanih z avtomobilom. Aplikacija je opremljena tudi z interaktivnim pomočnikom z imenom Paul, ki vas vodi skozi aplikacijo in pomaga pri dnevnih težavah.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj