Modeli

Elementi udobja

DVOPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

Klimatska naprava Climatronic vam ponuja uživanje v udobju samodejnega uravnavanja temperature v avtomobilu. Climatronic ima dve področji, tako da si lahko voznik in potnik nastavita vsak svojo željeno temperaturo. Senzorji vlage pa zmanjšujejo rosenje vetrobranskega stekla in skrbijo za več udobja v avtomobilu.  

Elementi udobja

HLAJEN PREDAL PRED SOVOZNIKOM

Še ena prednost klimatske naprave je tudi možnost hlajenja predala pred sovoznikom. Tako postane ta predal odličen prostor za ohranjanje prigrizka med potjo. Temperaturo je seveda mogoče uravnavati.

Elementi udobja

PANORAMSKO STREŠNO OKNO

Nov OCTAVIA SCOUT ima dvodelno električno pomično strešno okno. Da bi lahko zagotovili čim bolj optimalno temperature v avtomobilu, je steklo zatemnjeno in omejeno prepušča svetlobo in toploto. Poleg tega je mogoče podaljšati vetrobransko steklo in na ta način zmanjšati hrup in neposreden piš vetra, s čimer je udobje potnikov na višji ravni.

Elementi udobja

PERSONALIZACIJA

V načinu peronalizacije si lahko več voznikov prikliče svoje lastne nastavitve takoj po kontaktu. Avtomobil prepoznava voznike po ključu, s katerim voznik odklene avtomobil in takoj zatem nastavi parameter glede na shranjen profil.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj