Modeli
Meni

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Enostavno parkiranje

SISTEM 360-STOPINJSKEGA POGLEDA (AREA VIEW)

Želite natančno vedeti, kaj se dogaja okoli avtomobila? Na osrednjem zaslonu infotainment sistema prikazuje Area View več različnih pogledov, zajetih s širokokotnimi objektivi štirih kamer, nameščenimi spredaj in zadaj ter na pokrovih vzvratnih ogledal. Sistem potem te posnetke združi v 360-stopinjski panoramski pogled na vozilo in tako olajša parkiranje ali manevriranje v ozkih ulicah.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Enostavno parkiranje

PARKIRNA ASISTENCA (PARK ASSIST)

Parkirna asistenca polavtomatsko vodi avtomobil v pravokotna in vzporedna (glede na cestišče) parkirna mesta in iz njih. Sistem vam pomaga tako, da avtomatsko opravlja optimalne premike volana ter tako parkira znotraj oznak, vi pa morate le pritisniti na plin in zavirati.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Enostavno parkiranje

POMOČ PRI MANEVRIRANJU (MANOEUVRE ASSIST)

Da bi se izognili situacijam, ko med parkiranjem zavore ne pohodimo pravočasno oziroma skladno s sprednjimi in zadnjimi opozorili za razdaljo, OCTAVIA COMBI iV vključi pomoč pri manevriranju (Manoeuvre Assist), ki zaustavi vozilo in se tako izogne trku.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Enostavno parkiranje

VZVRATNA KAMERA

Ponuja vam udobje in orientacijo med postopkom parkiranja, saj kamera za vzvratni pogled uporablja lečo, ki je nameščena na ročaju prtljažnih vrat. Pogled za avtomobilom prikazuje na zaslonu infotainment sistema. Na podlagi širine vozila pa prikazuje tudi dinamične vodilne črte za lažjo orientacijo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran