Modeli
Meni

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Povezljivost

INFOTAINMENT SISTEM COLUMBUS

Najboljša izbira pri infotainment sistemu je prosto stoječi 10" zaslon sistema Columbus, ki ga lahko nadzorujete z dotikom, kretnjo ali z glasom. Standardni radio je opremljen z navigacijo, s povezavo za vaš telefon preko vmesnika SmartLink, tu so še storitve ŠKODA Connect, možnost predvajanja radijskih postaj s spleta in storitve pretakanja vsebin. Z drsnikom na dotik lahko približate zemljevid ali nadzorujete glasnost.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Povezljivost

ŠKODA CONNECT

Nove generacije spletnih storitev ŠKODA Connect ponujajo spletne navigacijske in informacijske storitve, možnost upravljanja izbranih funkcij vozila s pametnim telefonom na daljavo in oddaljeno interakcijo z izbranim servisnim centrom ŠKODA. 

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Povezljivost

ODDALJENI DOSTOP: POSEBNE STORITVE iV

Oddaljeni dostop, še ena od funkcij sistema ŠKODA Connect, omogoča nov način nadzora nad vašim avtomobilom prek povezave s pametnim telefonom. Poleg tega je OCTAVIA COMBI iV dobila dodatne posebne storitve, kot so oddaljeno upravljanje s klimatsko napravo za klimatiziranje notranjosti pred vožnjo ali oddaljen nadzor polnjenja baterije za upravljanje polnjenja in prikaz trenutnega stanja polnjenja na daljavo.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Povezljivost

NAKUP FUNKCIJ PREKO SPLETA

Nova OCTAVIA COMBI je prva ŠKODA, ki omogoča spletni nakup funkcij, ki jih je bilo treba včasih naročiti že pred izdelavo avtomobila. Infotainment sistem odlikuje funkcija Trgovina, kjer lahko preprosto nadgradite svoj avtomobil, na primer z dodatnimi funkcijami osvetlitve in barvami ambientalne osvetlitve, novimi sistemi za pomoč vozniku in funkcijami za zabavo. Poleg tega lahko dopolnite svoje podatkovne pakete, razširite spletne storitve ŠKODA Connect in nalagate nove aplikacije.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Povezljivost

NARAVNI GLASOVNI NADZOR

Z digitalno asistentko Lauro bo vaš avto reagiral na vsako vašo besedo, da bo izpolnil vaše želje. Kratki, vnaprej določeni ukazi so preteklost. Zdaj lahko torej svoj avto nadzirate s pomočjo Laure, asistentko, ki razume vaš govor. Laura vam bo pomagala nadzirati navigacijo, medije, funkcije infotainment sistema, klimatizacijo in besedilna sporočila, hkrati pa vam bo na ta način omogočila, da se boste laže osredotočili na vožnjo.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Povezljivost

DO 5 USB-C VTIČNIC

OCTAVIA COMBI je opremljena standardno z dvema sodobnima vtičnicama USB-C za prenos podatkov in napajanje. Poljubno se lahko dodajo še tri vtičnice USB-C - ena ob vzvratnem ogledalu, da napaja kamero, in dve za potnike na zadnjih sedežih, da lahko polnijo svoje naprave.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran