Modeli
Meni

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Pametna tehnologija

USB-C V VZVRATNEM OGLEDALU

Če za snemanje prometa pred vami uporabljate kamero na armaturni plošči, boste hvaležni za dodaten USB-C vtič ob vzvratnem ogledalu. To pomeni, da boste vir energije imeli tik ob kameri, s čimer se boste izognili dolgim kablom.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Pametna tehnologija

AKTIVNI INFORMACIJSKI ZASLON

Popoln pregled nad podatki med vožnjo ponuja aktivni informacijski zaslon, ki omogoča izbiro med štirimi postavitvami, ob tem pa ga je mogoče povsem prilagajati osebnim potrebam. V modelu OCTAVIA COMBI je čudovit 10,25-palčni digitalni zaslon dobil nove funkcije. To pomeni, da nimate na voljo le stalnega vizualnega dostopa do podatkov o vozilu med vožnjo, temveč tudi do prikaza zemljevida, vključno s povezanim povečevanjem križišč in okoliškimi prometnimi razmerami s 3D postavitvijo pomoči pri vožnji.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Pametna tehnologija

PREDAL ZA TELEFON PHONE BOX Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM

Phone Box je predal za shranjevanje mobilnega telefona v sredini konzole in omogoča telefonske klice tudi ob slabem signalu. Phone Box lahko brezžično napolni pametni telefon, ki v velikost ne meri več kot 160 x 80 mm, in pri tem uporablja standard Qi.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Pametna tehnologija

2 USB-C VTIČNICI IN 230 V VTIČNICA ZADAJ

Dobre novice! Dovolj je bilo prepirov zaradi USB vtičnic. OCTAVIA COMBI jih ima več kot dovolj. Potnikom na zadnjih sedežih sta na voljo dve USB-C vtičnici in tudi ena 230 V vtičnica.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran