Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Vožnja

GOSPOD MOTOR

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS 245 ima pod motornim pokrovom štirivaljni TSI bencinski motor z zmogljivostjo 180 kW (245 KM). Avtomobil z njim z mesta do hitrosti 100 km/h pospeši v 6.7 sekunde.

Vožnja

POTOVALNI RAČUNALNIK S ŠTOPARICO

Barvni zaslon Maxi DOT na instrumenti plošči v RS dizajnu vključuje tudi štoparico.

Vožnja

DINAMIČNA NASTAVITEV PODVOZJA (DCC) Z IZBIRO VOZNEGA NAČINA

Za popoln užitek v vožnji lahko vaš avtomobil OCTAVIA RS COMBI 245 opremite z dinamično nastavitvijo podvozja (Dynamic Chassis Control - DCC), ki vključuje izbiro voznega načina. DCC omogoča voznikom prilagoditev krmiljenja glede na želje. Izbirate lahko med programi Normal, Sport ali Comfort.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran