Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Elementi udobja

DVOPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

Klimatska naprava Climatronic vam ponuja uživanje v udobju samodejnega uravnavanja temperature v avtomobilu. Climatronic ima dve področji, tako da si lahko voznik in potnik nastavita vsak svojo željeno temperaturo. Senzorji vlage zmanjšujejo rosenje vetrobranskega stekla in skrbijo za več udobja v avtomobilu.  

Elementi udobja

HLAJEN PREDAL PRED SOVOZNIKOM

Še ena prednost klimatske naprave je tudi možnost hlajenja predala pred sovoznikom. Tako postane ta predal odličen prostor za ohranjanje prigrizka hladnega in svežega med vso potjo. Temperaturo je seveda mogoče uravnavati.

Elementi udobja

ELEKTRIČNO POMIČNO STREŠNO OKNO

Nova OCTAVIA COMBI RS 245 ima dvodelno električno pomično strešno okno. Da bi lahko zagotovili čim bolj optimalno temperaturo v avtomobilu, je steklo zatemnjeno in omejeno prepušča svetlobo in toploto. Poleg tega je mogoče podaljšati vetrobransko steklo in na ta način zmanjšati hrup in neposreden piš vetra, s čimer se še zviša udobje potnikov.

Elementi udobja

PERSONALIZACIJA

V načinu peronalizacije si lahko več voznikov prikliče svoje lastne nastavitve takoj po vzpostavitvi kontakta. Avtomobil prepoznava voznike po ključu, s katerim posameznik odklene avtomobil, in takoj zatem nastavi vse parametre glede na shranjen profil.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran