Modeli

Prtljažnik

PAKET ZADRŽEVALNIH MREŽ

Zahvaljujoč spretno zamišljeni kombinaciji zadrževalnih mrež, kljuk in odlagališč v prtljažniku ni nobene potrebe po sklepanju kompromisov med agilnostjo in praktičnostjo. Sistem mrež s kljukami preprečuje manjšim kosom prtljage nenadzorovano gibanje po prtljažniku med vožnjo. Čvrstim kljukam ob bokih boste hvaležni tudi pri nakupovanju ali ko boste morali prevažati svojo športno opremo.

Prtljažnik

CARGO ELEMENTI

Z zapenjali lahko varno pritrdite kartone, škatle in nakupovalne vrečke, da ne bodo več drseli po prtljažniku. Ko jih ne potrebujete, jih lahko odstranite in shranite ob straneh prtljažnika. Za varen prevoz jih enostavno ponovno namestite med posamezne predmete. 

Prtljažnik

OBEŠALNIK ZA OBLAČILA

Kam bi lahko odložili plašč, jakno ali dežnik? Obešalnik na spodnji strani prtljažnega pokrova ponuja prostor za oblačila, da jih boste ohranili čista in suha.

Prtljažnik

PRILAGODLJIVO PRTLJAŽNO DNO

Prilagodljivo dno omogoča razdelitev prtljažnega prostora v šest različnih položajev in prilagoditev za različne namene transporta. Preprosto izvlecite prtljažno dno in ga postavite v nižji položaj. Ta sistem ponuja tudi prikadno odlagališče za navojno prekrivalo prtljažnika ali strešni prtljažnik, ki ju je mogoče shraniti v dvojnem dnu. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran