Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Športne podrobnosti zunanjosti

MASKA, KI JO NAVDIHUJEJO LED SVETILA

Polni LED žarometi, LED dnevne luči in posebne RS meglenke so del posebnega videza modela OCTAVIA RS COMBI. Prednji del s širokim hladilnikom v črni barvi z visokim sijajem in prav tako širokim satovjem odprtin za dovod zraka v spremenjen odbijač omogočajo temu modelu "mišičasto" in dinamično pojavnost.

Športne podrobnosti zunanjosti

ŠPORTNI ZADEK

Zadnji del avtomobila določa športno osebnost modela OCTAVIA RS COMBI. Izrazit črn difuzor in dve široki, trapezoidni kromirani izpušni odprtini prevladujejo na zadku. Še ena zanimiva podrobnost je odbojni trak, zaradi katerega je mogoče avtomobil takoj prepoznati v temi.

Športne podrobnosti zunanjosti

SPOJLER NA ZADNJIH VRATIH

Usmernik zraka ali spojler je še eden od tipičnih športnih elementov. OCTAVIA COMBI RS je opremljena s strešnim spojlerjem, ki navidezno podaljša linijo strehe.

Športne podrobnosti zunanjosti

PAKET KROM

Če se vam zdijo standardni črni dodatki preveč običajni, lahko svojemu modelu OCTAVIA RS dodate nekaj blišča. Opcijski paket Krom vključuje kromiran okvir maske hladilnika, in okrasne letve okoli stranskih stekel, stranski ogledali v barvi karoserije ter srebrna 18-palčna aluminijasta platišča Gemini ali 19-palčna Xtreme. Vse to bo vaš avtomobil spremenilo v vpadljivo športno limuzino.

Športne podrobnosti zunanjosti

PAKET CHALLENGE PLUS

Paket Challenge Plus bo spremenil model OCTAVIA COMBI RS v brezhiben športni avtomobil, ki ga je užitek voziti tako na dirkalni stezi kot na cestah izven hitrostnih omejitev, ki veljajo v mestih. Oznaka RS, dinamičen nadzor podvozja, športni vozni režim z generatorjem zvoka, oblazinjenje iz alkantare, štoparica in številni drugi elementi so vaša vstopnica v klub hitrih avtomobilov.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran