Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS

AKTIVNI TEMPOMAT (ACC - ADAPTIVE CRUISE CONTROL)

Sistem ACC vzdržuje varno razdaljo do avtomobila spredaj pri določeni hitrosti, z nadzorom motorja in zavor, če mora pospeševati ali zavirati. Sistem kombinira klasični tempomat z radarskim nadzorom razdalje in je aktiven do 160 ali celo 210 km/h.

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS

AUTO LIGHT ASSIST

Ta sistem samodejno vklopi ali zasenči svetlobni snop dolgih žarometov glede na trenutno prometno situacijo. Vire svetlobe zaznava s kamero, ki je nameščena ob vznožju vzvratnega ogledala.

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV

Ta voznikov pomočnik prepoznava in prikazuje prometne znake na Maxi DOT zaslonu ali virtualnem kokpitu in na multimedijskem zaslonu. Preverja slike znakov, ki denimo označujejo hitrostne omejitve in prepovedi prehitevanja, vkljuno s tistimi za dodatne informacije, hkrati pa prikaže tudi konec omejitve.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran