Modeli

Povezljivost

ŠKODA CONNECT: INFOTAINMENT ONLINE

Paket mobilnih storitev Infotainement Online ponuja širok nabor storitev, kot so na primer prometne informacije, novice, vremenska napoved, cene goriva in razpoložljivost parkirnih mest.

Povezljivost

ŠKODA CONNECT: KLIC V SILI

Klic v sili (Emergency call) je izjemno pomemben: funkcija se samodejno aktivira ob nesreči, če se sprožijo zdrževalni sistemi, kot so na primer zračne blazine. Avtomobil sam vzpostavi telefonsko in podatkovno zvezo s številko 112 in tja prenese potrebne informacije.

Povezljivost

SMARTLINK+

SmartLink+ prinaša elegantno povezavo med avtomobilom in pametnim telefonom z uporabo vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate. Če želite poslušati svojo najljubšo glasbo ali pridobiti navodila navigacije, se lahko vse to s telefona zrcali na osrednji zaslon. SmartGate pa vam mogoča natančen pregled podatkov o delovanju vozila.

Povezljivost

Aplikacija My ŠKODA

MyŠKODA je mobilna aplikacija za iOS (Apple) in Android (Google) naprave. Njen osnovni namen je pomoč strankam ŠKODA AUTO v različnih situacijah, povezanih z avtomobilom. Aplikacija je opremljena tudi z interaktivnim pomočnikom Paulom, ki vas vodi skozi aplikacijo in vam pomaga pri vsakodnevnih izzivih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran