Modeli

SCOUT

NOTRANJOST

Notranjost modela OCTAVIA SCOUT je prirejena za vsakdanje ekspedicije. Avtomobil zlahka prepelje pet potnikov. Z notranjo širino 1,449 mm in obiljem prostora za noge na zadnjih sedežih je štirim  odraslim udobno tudi na daljših potovanjih.

 

Odločite se lahko za atraktivne Alkantara sedeže v črni ali rjavi barvi s SCOUT oznako.

SCOUT

KOMUNIKACIJA

OCTAVIA SCOUT ima volanski obroč, ki je pravi nadzorni center v vaših rokah! Izberite najljubšo glasbo, opravite pomemben telefonski klic, brskajte po potovalnem računalniku ... in še marsikaj. Poleg tega je volanski obroč v posebni preobleki in z znakom SCOUT.

OCTAVIA SCOUT je opremljena s sistemom SmartLink+ za elegantno povezavo med avtomobilom in pametnim telefonom z uporabo Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate vmesnikov. Ko si zaželite izbrati in poslušati glasbo na vašem pametnem telefonu ali prek telefona dobivate navigacijske podatke, se vse to prenese na osrednji zaslon in tam prikaže.

SCOUT

ORIENTACIJA

Obvladujete položaje sonca in zvezd ter veste, na kateri strani dreves raste mah?

Tudi, če vam gre vse to dobro od rok, navigacijski multimedijski sistem Columbus z 9.2" zaslonom na dotik obvladuje še veliko več - vse zato, da bi vam bilo na poteh udobneje. Nastavljajte z njim delovanje klimatske naprave Climatronic, urejajte glasbo, telefonirajte, preslikajte svoje mobilne aplikacije na osrednji zaslon preko sistema SmartLink+ ali spreminjajte nastavitve avtomobila. 

SCOUT

PREŽIVETJE ONKRAJ ASFALTA

Dekorativni pokrovi pragov z napisom SCOUT ščitijo vaš avtomobil in vam izrekajo dobrodošlico v svet avanturistov družine OCTAVIA.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran