Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

4x4 POGON

Inteligentni štirikolesni pogon z elektrohidravlično sklopko reagira na vsak, še tako majhen zdrs koles v milisekundah. V normalnih razmerah se avtomobil obnaša, kot bi imel le prednji pogon.

ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

SAMODEJNI DSG MENJALNIK

Samodejni dvosklopčni DSG menjalnik je združuje ekonomičnost in hitro prestavljanje ročnega ter udobje samodejnega menjalnika. Na vrhu menjalne ročice je logotip SCOUT.

ŠKODA OCTAVIA COMBI SCOUT

OFFROAD NAČIN

Ste pripravljeni za avanturo izven urejenih cest? Z izbiro načina Offroad se vsi asistenčni sistemi preklopijo na način za vožnjo po brezpotju. Ko je ta način vključen, se pedal za plin odziva manj občutljivo, medtem ko Hill Descent Control s pomočjo natančno doziranega zaviranja skrbi za konstantno hitrost med spuščanjem po strmih klancih. Z eno skrbjo manj se lahko v celoti osredotočite na izzive, ki jih ponuja teren. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran