Modeli

Elementi udobja

DVOPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

Klimatska naprava Climatronic vam ponuja uživanje v udobju samodejnega uravnavanja temperature v avtomobilu. Climatronic ima dve področji, tako da si lahko voznik in potnik nastavita vsak svojo temperaturo. Senzorji vlage zmanjšujejo rošenje vetrobranskega stekla in skrbijo za več ugodja v avtomobilu.

Elementi udobja

HLAJEN PREDAL PRED SOVOZNIKOM

Še ena prednost klimatske naprave je možnost hlajenja predala pred sovoznikom. Tako postane ta predal odličen prostor za hranjenje prigrizkov med potjo. Temperaturo je mogoče seveda poljubno uravnavati.

Elementi udobja

PANORAMSKO STREŠNO OKNO

OCTAVIA SCOUT ima dvodelno električno pomično strešno okno. Da bi lahko zagotovili čim bolj optimalno temperaturo v avtomobilu, je steklo zatemnjeno in omejeno prepušča svetlobo in toploto. Poleg tega je mogoče podaljšati vetrobransko steklo in na ta način zmanjšati hrup in neposreden piš vetra, s čimer je udobje potnikov na še višji ravni.

 

Elementi udobja

PERSONALIZACIJA

V načinu personalizacije si lahko različni vozniki prikličejo svoje lastne nastavitve takoj po vzpostavitvi kontakta. Avtomobil prepoznava voznika po ključu, s katerim ta odklene avtomobi,l in takoj zatem ponastavi parametre glede na shranjen profil.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran