Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Infotainment

SWING

Čeprav je to vstopni radio za model OCTAVIA COMBI SCOUT, pa ponuja že 6,5 palčni osrednji LCD barvni ekran na dotik. Poslušate pa lahko glasbo na SD kartici ali na zunanjih nosilcih, preko USB vmesnika. Na zaslonu lahko spreminjate tudi številne druge nastavitve preko gumba Car, omogoča pa vam seveda tudi prostoročno telefoniranje preko Bluetooth povezave.

Infotainment

BOLERO

Ta sistem je mogoče upravljati preko 8-palčnega barvnega LCD zaslona na dotik z resolucijo 800 x 480 pikslov. Zaslon ima vgrajen tudi senzor približevanja: takoj ko se s prstom približate zaslonu, se ta preklopi v operativni način. Sistem povečevanja slike na zaslonu s prsti je podoben tistemu na pametnih telefonih.

Infotainment

AMUNDSEN

Tudi navigacijski sistem Amundsen je mogoče upravljati preko 8-palčnega barvnega LCD zaslona na dotik z resolucijo 800 x 480 pikslov. Zaslon ima vgrajen tudi senzor približevanja: takoj ko se s prstom približate zaslonu, se ta preklopi v operativni način. Sistem povečevanja slike na zaslonu s prsti je podoben tistemu na pametnih telefonih.

Infotainment

COLUMBUS

Navigacijski sistem Columbus ima vgrajen 9,2-palčni barvni LCD zaslon z resolucijo 1280 x 640 pikslov. Med drugim ima vgrajenega 64 GB spomina, DVD predvajalnik in opcijski LTE modul, s pomočjo katerega je mogoče vzpostaviti hitro internetno povezavo. Hitrost pretoka podatkov je do 150 Mbit na sekundo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran