Modeli
Meni

Octavia

Combi Sportline

Za se tiste, ki želijo kombinacijo športne vožnje in neverjetne uporabnosti

Pregled modelov

Octavia

Octavia

Octavia Combi

Octavia Combi

Octavia RS

Octavia RS

Octavia Combi RS

Octavia Combi RS

Octavia Sportline

Octavia Sportline

Octavia Combi Sportline

Octavia Combi Sportline pritegne pogled tudi takrat, ko stoji. Deloma tudi zahvaljujoč črno obarvanim elementom karoserije.

Popolna razmerja modela Octavia Combi odlično dopolnjujejo črni spojler in 19-palčna aluminijasta platišča Taurus.

Notranjosti dajejo športni pridih trikrak večfunkcijski volanski obroč, v črno obarvana armaturna plošča in piano črne podrobnosti.

Osebnost modela Octavia Combi Sportline dopolnjujejo črne prevleke in izrazito oblikovani sprednji sedeži.

Financiranje

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne vrednosti. Doba odplačevanja in višina pologa vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Na povezavi spodaj lahko z enim samim klikom pridobite informativno ponudbo za nakup vozila pri izbranem trgovcu Škoda.

Prepoznavno atletski

Videz modela Škoda Octavia Combi Sportline poudarja sijajno črn sprednji spojler, zadnji difuzor, prav tako črn, pa je dopolnjen s kromiranim trakom. V črno barvo so obarvane tudi sprednja maska, bočna ogledala, zadnji spojler, okenski okvirji, na zadku pa napis Škoda in Octavia. Prednje LED meglenke so vgrajene serijsko.

Ne želite čakati na svoj novi avto? Preverite takoj dobavljiva vozila Škoda Octavia Combi! 

Tu boste našli bogato opremljene avtomobile po ugodni ceni, ki si jo lahko s financiranjem Škoda Bon 3% takoj znižate še za 3 % njegove prodajne vrednosti.

Katalogi Škoda Octavia

Vse podrobne informacije o modelu Škoda Octavia in predstavitev originalne dopolnilne opreme za ta model najdete v katalogih, ki si ju lahko prenesete s povezave spodaj. 

Varnost brez kompromisov

Škoda Octavia je bila na preskusnih trčenjih Euro NCAP nagrajena z vsemi 5 zvezdicami.

Simply Clever

Zanimivo branje za vso družino.

Prenesi revijo