Modeli
Meni

Škoda Octavia Combi Sportline Simply Clever rešitve

Prostor za dežnik ali krtačo v sprednjih vratih

Octavia Combi ima predal v obeh sprednjih vratih, vključno z dežnikom ali ročno krtačo v voznikovih vratih, če vas ujame dež ali če želite avtomobil omesti. Prostor je vodoodporen, zato lahko tu shranite moker dežnik, saj voda iz dežnika odteče iz avtomobila. Ta Simply Clever rešitev je opcijsko na voljo tudi za potnike na zadnjih sedežih.

Škoda Octavia Combi Sportline Simply Clever rešitve

Enostavno polnjenje tekočine AdBlue®

Vsi dizelski motorji zahtevajo dodatno vbrizgavanje tekočine AdBlue®, zaradi česar avtomobil proizvaja veliko manj škodljivih emisij. AdBlue® lahko enostavno dolivate z uporabo polnilnega vratu tik ob običajni odprtini posode za gorivo. Novost v modelu Octavia Combi je, da niste omejeni na črpalke AdBlue® za avtomobile, saj lahko zdaj uporabite tudi šobo za tovornjake. Posledično vedno zagotovo veste, da boste lahko brez težav natočili gorivo na katerem koli bencinskem servisu.

Škoda Octavia Combi Sportline Simply Clever rešitve

Električna varnostna ključavnica za otroke

Ključavnici zadnjih vrat lahko zdaj vklopite in izklopite elektronsko z vozniškega sedeža, kadar koli je to potrebno.

Škoda Octavia Combi Sportline Simply Clever rešitve

Snemljivi senčniki

Če iščete zaščito pred sončnimi žarki ali potrebujete preprosto le mir in tišino za svoje delo, lahko zložljive senčnike - popolnoma skrite, kadar niso v uporabi - preprosto izvlečete, da zaščitite notranjost.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran