Modeli

Prtljažnik

PAKET ZADRŽEVALNIH MREŽ

Zahvaljujoč spretno zamišljeni kombinaciji zadrževanih mrež, kljuk in odlagališč v prtljažniku ni nobene potrebe po sklepanju kompromisov med agilnostjo in praktičnostjo. Sistem mrež s kljukami preprečuje manjšim kosom prtljage nenadzorovano gibanje po prtljažniku med vožnjo. Čvrstim kljukam ob bokih boste hvaležni tudi pri nakupu ali ko boste morali prevažati svojo športno opremo.

Prtljažnik

ELEMENTI ZA PRIČVRSTITEV PRTLJAGE

S temi elementi je mogoče v prtjažniku enostavno pričvrstiti kartonske škatle in večje kose prtljage. Spravljeni so na bokih, in ko jih potrebujete, jih po želji pričvrstite na dno s pomočjo velkro ježkov. Škatlo potem samo potisnete med te elemente.

Prtljažnik

POLIČKA ZA OBLAČILA

Kam bi odložili plašč, suknjič ali dežnik? Polička pod prekrivalom prtljažnega prostora ponuja prostor za prtljago, kjer ostanejo stvari pospravljene in čiste.

Prtljažnik

PRILAGODLJIVO PRTLJAŽNO DNO

Prilagodljivo prtljažno dno omogoča, da razdelite prtljažnik na šest različnih načinov in tako dobite veliko možnih konfiguracij. Enostavno izvlecite prtljažno dno in ga postavite v nižji položaj. Sistem ponuja možnost prilagoditve priročnih odlagalnih prostorov. Navojno prekrivalo prtljažnika in opcijske strešne prtljažne nosilce lahko skupaj pospravite v spodnji del prtljažnika.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran