Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI

BREZČASEN SLOG

Na zadku modela OCTAVIA COMBI je vse na svojem mestu, skrbno urejeno in lepo oblikovano. Svetlobni podpis zadnjih luči v obliki črke C se lepo ujema s trikotnikoma na prtljažnih vratih. Črni difuzor zaokroža spodnji del odbijača z dvema odsevnima trakovoma.

ŠKODA OCTAVIA COMBI

SIJE KOT ZVEZDA

OCTAVIA COMBI je lahko opcijsko opremljena s sprednjimi in zadnjimi LED lučmi. Ta sodobna tehnologija ima vrsto prednosti, med drugim zagotavlja boljšo osvetlitev, varčuje z energijo, ima daljšo življenjsko dobo in je manj moteča za oči. Vznemirljiva in dinamična pojavnost pa je smetana na torti.

ŠKODA OCTAVIA COMBI

AMBIENTALNA OSVETLITEV

Ambientalna osvetlitev daje notranjosti popolnoma novo razsežnost. Ozki svetlobni trakovi z LED svetili na notranji strani vrat ustvarjajo posebno artmosfero, izberete pa lahko enega od desetih barvnih svetlobnih odtenkov. Osvetlitev enostavno uravnavate preko infotainment sistema, s katerim lahko uravnavate barve in stopnjo osvetlitve, ki vam ustreza.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran