Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI

ZABAVIŠČNI CENTER V VAŠEM AVTOMOBILU

Za upravljanje infotainment sistema v modelu OCTAVIA COMBI zadostuje nekaj mehkih dotikov. Delovanje radijskega sprejemnika dopolnjujejo povezava s pametnim telefonom in predvajanje glasbe iz SD kartic. Navigacija ponuja 3D pogled, sami pa lahko ustvarite svojo Wi-Fi povezavo. V središču pozornosti je napreden 9,2-palčni zaslon, ki je namenjen tudi predvajanju HD videoposnetkov.

ŠKODA OCTAVIA COMBI

PRVI KORAKI V PRIHODNOST

Mobilne storitve ŠKODA Connect združujejo najboljše, kar lahko dandanes ponudi digitalna tehnologija v avtomobilih. Med vožnjo lahko na primer pridobivate prometne informacije, podatke o cenah goriva ali vremensko napoved. Poleg tega lahko uporabite pametni telefon za iskanje lokacije vašega avtomobila in ugotovite, ali ste pustili vključene luči. Tretji element je Klic v sili, ki se samodejno sproži ob nezgodi.

ŠKODA OCTAVIA COMBI

DOVOLJ VTIČNIC ZA VSO DRUŽINO

Dobra novica! Nič več družinskih prepirov glede USB vtičnic in priključkov. OCTAVIA COMBI jih ima dovolj. Dve USB vtičnici in 230-voltna električna vtičnica so na voljo potnikom na zadnjih sedežih, dodatna usb vtičnica je spredaj. To daje povsem novo dimenzijo konceptu "vselej online".

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran