Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI

AKTIVNI INFORMACIJSKI ZASLON

Aktivni informacijski zaslon s poljubnimi programskimi nastavitvami vam ponuja odličen pregled. Na zaslonu je mogoče izbirati med petimi različnimi razporeditvami. Na oblikovno dovršenem 10,25-palčnem digitalnem zaslonu se prikazujejo različne informacije, na primer o navigacijskem sistemu, medijskem predvajalniku in telefonu.

ŠKODA OCTAVIA COMBI

OGREVAN VOLANSKI OBROČ

Po želji je lahko OCTAVIA COMBI opremljena z ogrevanim volanskim obročem, ki je dobrodošel v zimskem času, ko imate od strganja ledu s stekel prezeble roke. Temu se lahko izognete z ogrevanim vetrobranskim steklom. In če vas bo še vedno zeblo, bodo za toploto poskrbeli ogrevani sprednji in zadnji sedeži.

Še vedno ni dovolj? Potem potrebujete neodvisno ogrevanje.

ŠKODA OCTAVIA COMBI

DINAMIČNI NADZOR PODVOZJA (DCC)

Ta sistem lahko poimenujemo tudi čarobna preproga. Vozniku omogoča izbiro ene od treh stopenj blaženja: udobno, normalno in športno. Samo s pristiskom na stikalo se agilen športni avtomobil spremeni v udobno limuzino.

ŠKODA OCTAVIA COMBI

PRTLJAŽNA VRATA Z VIRTUALNIM PEDALOM

Odpiranje in zapiranje prtljažnih vrat je pri modelu OCTAVIA COMBI otročje lahko opravilo. Prtljažnik lahko odprete s pritiskom stikala na prtljažnih vratih, na sredinski konzoli ali na kontaktnem ključu. Ko je vaša OCTAVIA COMBI natovorjena, le pritisnite posebno stikalo na petih vratih in elektronika bo poskrbela tudi za zapiranje prtljažnih vrat.

Avtomobil je lahko opremljen z opcijskim virtualnim pedalom za odpiranje in zapiranje brez dotika. Virtualno pedalo in električno odpiranje prtljažnih vrat sta na voljo v kombinaciji s sistemom KESSY.

ŠKODA OCTAVIA COMBI

BARVNI ZASLON MAXI DOT

Večnamenski informacijski zaslon Maxi DOT, ki je nameščen med številčnici merilnikov hitrosti in vrtljajev, je bil deležen enake preobrazbe kot televizija v zadnjem stoletju in je zdaj na voljo v barvah. Zato so usmerjanja navigacije in podatki pametnega telefona, radia in asistenčnih sistemov lažji za branje in razumevanje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran