Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI

REZERVNI DEŽNIK

Vsakomur se je že zgodilo, da je v jasnem jutru odšel od doma brez dežnika, potem pa to obžaloval. A nič več! Tako kot ostali modeli znamke ŠKODA je tudi OCTAVIA COMBI opremljena z dežnikom. Ta je skrit pod sopotnikovim sedežem.

ŠKODA OCTAVIA COMBI

VEDNO V PRVEM RAZREDU

Zložljive mizice dopolnjujejo uporabnost avtomobila. Otroci lahko na njih igrajo priljubljene igrice, odrasli pa se lahko ukvarjajo z delom, ki ga morajo opraviti na poti. Mizica je primerna za namestitev prenosnega računalnika. Na voljo je pri stranskih sedežih, kjer je dovolj prostora.

ŠKODA OCTAVIA COMBI

PROSTOR ZA TELEFON

Prostor za telefon Phonebox ni le odlagalno mesto za vaš telefon, ampak tudi postaja za brezžično polnjenje. Če boste telefon odložili tu, se bo hkrati povezal z avtomobilsko anteno in na voljo bo še boljši signal.

ŠKODA OCTAVIA COMBI

PRENOSNA LED SVETILKA

ŠKODA OCTAVIA COMBI je opremljena s prenosno LED svetilko v prtljažniku.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran