Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Povezljivost

ŠKODA CONNECT

Popolnoma nov povezljivostni sistem posreduje online navigacijo in informacijske storitve ter opcijski nadzor izbranega vozila preko pametnega telefona in povezavo z izbranim servisnim centrom ŠKODA. Klic v sili je sestavni del tega sistema.

Povezljivost

ŠKODA CONNECT: ONLINE INFORMACIJE

Paket Infotainment Online ponuja vrsto storitev kot so informacije o prometnih razmerah, novice, vremenska napoved, cene goriva in prosta parkirna mesta.

Povezljivost

ŠKODA CONNECT: DOSTOP NA DALJAVO

Širok nabor storitev Care Connect vključuje dostop na daljavo, ki je mogoč z uporabo pametnega telefona in aplikacije ŠKODA Connect za pridobivanje informacij o trenutnem stanju avtomobila in lokaciji parkiranja ali daljinsko vključitev opozorilnih luči in zvoka sirene.

Povezljivost

ŠKODA CONNECT: PROAKTIVNE STORITVE

Proaktivne storitve zagotavljajo večjo mero varnosti in udobja. Ko na primer nastopi čas za servis avtomobila, servisni partner naveže stik z lastnikom, ki se lahko tako enostavno dogovori za termin. Poleg tega lahko voznik neposredno pokliče asistenco v primeru okvare.

Povezljivost

ŠKODA CONNECT: KLIC V SILI

Klic v sili je izredno pomemben: Ta funkcija se samodejno aktivira v primeru nezgode, če se aktivirajo varnostni sistemi, na primer sprožijo varnostne blazine. Avtomobil samodejno vzpostavi telefonsko in podatkovno povezavo in posreduje pomembne informacije.

Povezljivost

SMARTLINK+

SmartLink+ omogoča elegantno povezavo med avtomobilom in pametnim telefonom z uporabo Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ and SmartGate. Ko želite poslušati glasbo ali prejemati navodila za pot se vse to prezrcali na osrednji zaslon. SmartGate posreduje podrobne informacije o vozilu.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran