Modeli

Povezljivost

ŠKODA CONNECT

Popolnoma nov povezljivostni sistem posreduje online navigacijo in informacijske storitve ter opcijski nadzor izbranega vozila preko pametnega telefona in povezavo z izbranim servisnim centrom ŠKODA. Klic v sili je sestavni del tega sistema.

Povezljivost

ŠKODA CONNECT: ONLINE INFORMACIJE

Paket Infotainment Online ponuja vrsto storitev kot so informacije o prometnih razmerah, novice, vremenska napoved, cene goriva in prosta parkirna mesta.

Povezljivost

ŠKODA CONNECT: DOSTOP NA DALJAVO

Širok nabor storitev Care Connect vključuje dostop na daljavo, ki je mogoč z uporabo pametnega telefona in aplikacije ŠKODA Connect za pridobivanje informacij o trenutnem stanju avtomobila in lokaciji parkiranja ali daljinsko vključitev opozorilnih luči in zvoka sirene.

Povezljivost

ŠKODA CONNECT: PROAKTIVNE STORITVE

Proaktivne storitve zagotavljajo večjo mero varnosti in udobja. Ko na primer nastopi čas za servis avtomobila, servisni partner naveže stik z lastnikom, ki se lahko tako enostavno dogovori za termin. Poleg tega lahko voznik neposredno pokliče asistenco v primeru okvare.

Povezljivost

ŠKODA CONNECT: KLIC V SILI

Klic v sili je izredno pomemben: Ta funkcija se samodejno aktivira v primeru nezgode, če se aktivirajo varnostni sistemi, na primer sprožijo varnostne blazine. Avtomobil samodejno vzpostavi telefonsko in podatkovno povezavo in posreduje pomembne informacije.

Povezljivost

SMARTLINK+

SmartLink+ omogoča elegantno povezavo med avtomobilom in pametnim telefonom z uporabo Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ and SmartGate. Ko želite poslušati glasbo ali prejemati navodila za pot se vse to prezrcali na osrednji zaslon. SmartGate posreduje podrobne informacije o vozilu.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran