Modeli
Meni

Nova Škoda Octavia Combi Prostornost

Bo dovolj prostora za vse?

Od zdaj naprej bo! Prtljažni prostor smo povečali za kar 30 litrov. S svojimi 640 litri prostornine tako prtljažnik v modelu Octavia Combi pomete z vso konkurenco. Če podrete zadnje sedeže, pa dobite kar 1.700 litrov prtljažnega prostora. Ob nakladanju v prtljažnik boste hvaležni za njegovo daljšo talno površino in številne rešitve Simply Clever, ki vam pomagajo, da v svoj avtomobil spravite vso prtljago, kljub temu ohranite red in preprečite, da bi se posamezni kosi premikali sem in tja: tu so štiri kljukice, ena vodoravna in dve navpični mreži, dvojno dno in pritrdilni velcro elementi.

 

Nova Škoda Octavia Combi Prostornost

Še prostornejša notranjost

Popolnoma nova Octavia Combi je prostorna brez primere. Udobno se namestite za volan in uživajte v še večjem prostoru za glavo, ramena in komolce. Na zadnjih sedežih je na voljo toliko prostora, da lahko mirno prekrižate noge. Razkošno odmerjen prostor za noge so inženirji v novi generaciji modela Octavia namreč še dodatno povečali.

Nova Škoda Octavia Combi Prostornost

Praktična odlagališča na dosegu rok

Popolnoma na novo oblikovana notranjost modela Octavia Combi je polna praktičnih prostorov za shranjevanje, vključno z 1,5-litrskimi držali za pijačo v vratih, velikim prostorom Jumbo Box pod naslonom za roke in z žepi na naslonih sprednjih sedežev. Tako bodo vse tiste majhne potrebščine, ki jih potrebujete s seboj na poti, lepo pospravljene, vendar vedno pri roki.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran